0614799594 my.lohues@ziggo.nl
previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Samenwerking met het KIBG-keurmerk

Sinds 2015 werk ik onder het keurmerk van de Stichting Kwaliteit in Basis GGZ. Dit betekent dat de praktijk aan een aantal belangrijke kwaliteitscriteria voldoet. Meer informatie over het KIBG-keurmerk kunt u vinden op de site van KIBG (www.kibg.nl)

Wij hechten veel waarde aan uw mening over onze praktijk. Daarom streven wij ernaar om iedere behandeling met een klanttevredenheidsonderzoek af te sluiten. Dit gebeurt digitaal, aan de hand van een CQi-GGZ-VZ-AMB vragenlijst die goedgekeurd is door verschillende partijen in de GGZ-zorgverlening.

De CQ-index is ontwikkeld om ervaringen met de ambulante geestelijke gezondheidszorg te inventariseren. De evaluatie is gericht op de ambulante gezondheidszorg.

Ieder jaar bekijken we aan het eind van het jaar wat de gemiddelden zijn (zie onder) en welke verbeteringspunten we hieruit meenemen.

Uit de rapportage over het jaar 2020 komen de volgende resultaten naar voren:

de scores liggen tussen 1 – 5 waarbij 1 de laagste en 5 de hoogste score is

Beoordeling behandeling: 4,0
Bejegening: 4,8
Samen beslissen: 3,6
Bereikbaarheid: 4,6

In 2021 zal een er met name gekeken worden naar het verder optimaliseren van de behandeling als het gaat om het gebruik maken van e-health modules en het samen beslissen met de cliënt.

Laatst bewerkt: 25 januari 2021

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien